Societatea comerciala Data ZYX, are o vasta experienta   in domeniile :
telecomunicatii  , wireless , IT&C si multimedia , web hosting , web design , asistenta software , consultanta hardware , servicii internet .
Unul din obiectivele importante ale societatii Data ZYX este de a se impune pe piata ca o companie de referinta pentru standardele profesionale superioare ale produselor si serviciilor sale in domeniul telecomunicatiilor si IT&C.

Cu o echipa tanara de profesionisti, prin acoperirea întregii game de activitati din domeniul telecomunicatiilor
compania a devenit un important furnizor de servicii si produse.

Datorita  seriozitatii si promptitudinii, precum si a calitatii serviciilor oferite, firma noastra are un portofoliu de clienti care include atat firmele mici cu un necesar redus de echipamente si servicii, cat si importanti agenti economici, cu caracter industrial si retele diversificate de echipamente.

Prin calitatea serviciilor si a produselor, prin tarifele practicate, cat si prin diversitatea activitatii sustinute,  Data ZYX este dispusa sa accepte orice provocare in domeniul tehnologiei informatiei.

Serviciile oferite de compania noastra acopera localitatile: Craiova, Drobeta Turnu Severin, Orsova, Filiasi

Pentru a asigura servicii de calitate clientilor nostri, facem in mod constant investitii insemnate in materiale si echipamente profesionale.

 Clienti si Parteneri